Поверителност

Вашата поверителност е важна за нас. Политиката на Център за търговска и трудова медиация е да уважава поверителността ви по отношение на всяка информация, която можем да събираме от вас в нашия уебсайт, http://mediatori.bg и други сайтове, които притежаваме и работим.

Лична информация, която може да събираме

Молим за лична информация само когато наистина се нуждаем от нея, за да ви предоставим услуга. Ние я събираме чрез честни и законни средства, с Ваше знание и съгласие. Също така ви информираме защо го събираме и как ще се използва.

Съхранение

Съхраняваме събрана информация само толкова дълго, колкото е необходимо, за да ви предоставим заявената услуга. Данните, който съхраняваме, ние ще защитим в рамките на търговски приемливи средства за предотвратяване на загуби и кражби, както и от неоторизиран достъп, разкриване, копиране, използване или промяна.

Споделяне

Ние не споделяме лична идентифицираща информация публично или с трети страни, освен когато това се изисква от закона и за предоставяне на поисканите от Вас услуги.

Препратки

Нашият уебсайт може да препраща към външни сайтове, които не се управляват от нас. Моля, имайте предвид, че ние нямаме контрол върху съдържанието и практиките на тези сайтове и не можем да поемаме отговорност за съответните им политики за поверителност.

Право на отказ

Вие сте свободни да откажете нашето искане за вашата лична информация с разбирането, че може да не сме в състояние да ви предоставим някои от желаните от вас услуги.

Съгласие

Продължаващото използване на нашия уебсайт ще се счита за приемане на нашите практики свързани с поверителността и личната информация. Ако имате въпроси относно това как обработваме потребителските данни и личната информация, не се колебайте да се свържете с нас.

В сила от:

Тази политика е в сила от 1 април 2020 г.